Jewell Station

Jewell Station is a precinct-based approach to Placemaking. The design encompasses a more holistic approach to urban regeneration that builds upon the local character and delivers a benchmark solution for inner-city living. The creation of an urban village will act as a catalyst for positive change and future high-quality development in the area. The project was won through a competitive VicTrack bid process where BKK were the master-planners for the site and architects for the northern apartment building. The outcome is a design led solution that incorporates the latest in community consultation, sustainable practice, access for all, integrated living and adaptability. The process for realising this project has been a highly collaborative one that involves an expansive team of consultants including, among others, MA Architects, Glas Landscape and Neometro.

Location
Brunswick Vic Australia

Completion Date
2014 – ongoing

Previous Multi-Residential Project:
Fitzroy Townhouses

Next Multi-Residential Project:
Wills Street Development